Välkomna till oss på Värmdönaprapaterna

 

Elisabeth Blomdahl, Leg. naprapat

Elisabeth är en erfaren naprapat som har 12 års erfarenhet av yrket, hon ser till att ställa diagnos av dina besvär vid första besöket, detta är grunden till att kunna lägga upp rätt behandlingsplan så att du ska få kvalité och snabb återkomst av smärtfrihet och fullfunktion.

Elisabeth tycker om att vara aktiv, träna utomhus och att cykla till jobbet är för henne energigivande.  Elisabeth  drivs av att ha många saker på gång, vilket det ofta är som småbarnsförälder och egenföretagare. Läs mer om Elisabeth som naprapat här.

 

Johan Svenzon, Leg. naprapat

Johan är det senate naprapat tillskottet på kliniken  och han hjälper dig genom att diagnostisera och behandla symptom i kroppens muskler och leder. Han lägger även stor vikt vid att se till att ni hittar en långvarig lösning för hur du på sikt ska hålla dig smärtfri. Läs mer om Johan här

 

Linda Cadario, Lic. massageterapeut

Linda  är lic. massageterapeut och behandlar inte bara problemområdet utan undersöker den bakomliggande orsaken. Hon ser kroppen som en helhet, där allt påverkar, samarbetar och synkroniserar med varandra.  Linda lever och förespråkar en hållbar och balanserad livsstil.  Som utbildad personlig tränare och fd. elithandbollsspelare så brinner hon för träning och hälsa. Läs mer om Linda här.

Linda är tillbaka från sin föräldraledighet

 

 

 

 

Elin Kullander, Akturiserad Hud- och spaterapeut

Elin är hud- och spa terapeut och vi välkomnar henne till vår klinik,  Elin har lång erfranehet inom yrket och utför resultatinriktade ansiktsbehandlingar, microneedling, färgning frans & bryn, massage och vaxning.  Boka din tid här.

 

Vill du bli en i vårt team? Maila oss på 

info@varmdonaprapaterna.se