Välkommen till Värmdönaprapaterna

Vi finns i Gustavsberg sedan många år och vi hjälper dig med dina besvär i rygg, nacke och leder.

Som Legitimerade naprapater arbetar vi för att öka funktionen, minska värk samt bygga långvarig smärtfrihet med hjälp av unika träningsprogram.

Vilka besvär behandlar vi?

Huvudvärk orsakad av spänningar, stelhet i nacke, axlar- och skuldra,  musarm och tennisarm, stelhet i bröstrygg och ländrygg samt ischiasbesvär, ryggskott, diskbråck, höftledsproblem, artros, hälsene- och fotproblem, stukade fötter och idrottsskador. Listan kan göras lång då vi genom vår naprapatexamen har bred kompetens och kunskap att behandla all smärta som kommer från rörelseapparaten.

Hur går det till?

Vid ditt första besök görs alltid en grundlig undersökning vi  undersöker funktion, rörelseförmåga samt smärtgrad.  Vi ställer sedan diagnos och lägger upp en behandlingsplan. Därefter startar vi din behandling.

Hur behandlar vi?

Vi arbetar i huvudsak med manuell behandling vilket innebär att vi med hjälp av händerna ökar rörlighet i ryggen och nackens leder. Vid behov kompletterar vi behandlingen med TENS (Elstimulering för ökad cirkulation i kroppens muskler), djupgående värme med hjälp av Scanlab, Laser, Triggerpunktspressur, massage, stretching och hemövningar. Allt anpassas efter dig och dina besvär.