Rehabilitering  och artros

 

Rehabilitering

Som komplement till vår behandling ger vi alltid dig som patient egna verktyg att jobba med hemma. Detta är jätteviktigt för att du ska bli fri från din smärta så fort som möjligt. Eller för att du ska kunna hålla din värk i schack om du har en underliggande skada eller sjukdom.

Alla övningar skräddarsys för dig och du får dem av din naprapat. Lycka till

 

Övningar

 

Artrosskola

Artros, vad är det?

Kort sagt så innebär det en förslitning i ledbrosket som sitter i den aktuella leden. Ledbrosket ser till att rörelsen i leden sker med en smidig och smärtfri rörelse. Om ledbrosket slits ner eller torkar ut så uppstår det små inflammationer i området och detta kan göra att det värker vid belastning och känns svullet i leden. Ibland har man även molande värk i vila.

Konsultera oss gärna om du misstänker att du har artros. Våra behandlingsmetoder lindar din värk och vi hjälper dig med vad du ska tänka på i din vardag.

Du kan även göra artrostestet nedan om du lider av de symtom som karaktäriseras för just artros så får du med hjälp av din telefon, övningar som du arbetar med under 6 månader. Allt detta går på högkostnadskortet, frikort gäller.